Voltaren: Onze missie

Bewegen en leven zijn onafscheidelijk. Daar zijn we het over eens. Beweging stelt ons in staat om ons te verbinden met de wereld en de mensen om ons heen, maar zelfs een klein beetje spier- en gewrichtspijn kan ons ervan weerhouden om te doen wat ons dierbaar is. Spier- en gewrichtspijn heeft zo'n impact dat we, zelfs zonder het te weten, ons terugtrekken van de mensen en de dingen die we liefhebben....

 

Read More

Vrouwen die in een bar dansen

Vaak beseffen we pas als we spier- en gewrichtspijn hebben, hoeveel al die kleine dingen die we niet meer kunnen doen, er echt toe doen: een maaltijd bereiden voor een bijeenkomst met familie en vrienden, onze arm opsteken om een oude vriend aan de overkant van de straat zonder woorden te begroeten of gewoon een kind oppakken voor die tedere knuffel. Spier- en gewrichtspijn mag ons niet van onze glimlach beroven. Het is de bedoeling dat we met plezier bewegen in ons leven!

Voltaren biedt effectieve en innovatieve oplossingen voor de verlichting van spier- en gewrichtspijn zodat je in beweging blijft. We zijn je bondgenoot, bij elke stap.

Onze geschiedenis

Dankzij meer dan 50 jaar ervaring begrijpen we spier- en gewrichtspijn als geen ander en begrijpen we hoe die pijn elke persoon anders beïnvloedt. In de voortdurende zoektocht naar de best aangepaste oplossingen voor het brede scala aan behoeften in het kader van spier- en gewrichtspijnverlichting, hebben we een reeks oplossingen ontwikkeld die beschikbaar zijn in diverse handige formaten.

Oorspronkelijk ontwikkelden we een spier- en gewrichtspijnverlichtende gel op basis van diclofenac die rechtstreeks op het spier- en gewrichtspijnpunt wordt aangebracht, Voltaren Emulgel. Sindsdien hebben we onze pijnverlichtingsoplossingen verder gediversifieerd om beter te kunnen voldoen aan ieders behoeften en levensstijl. Ons assortiment bestaat uit Voltaren Emulgel 1%, Voltaren Emulgel 2% en Voltaren Patch.

Voltaren producten pack shot

Onze visie: de kwaliteit van het leven verbeteren, zodat mensen beter in staat zijn om meer te doen, zich beter te voelen en langer te leven. Al onze producten zijn klinisch bewezen.

Onze expertise

We verlichten niet alleen spier- en gewrichtspijn met Voltaren Emulgel, we gaan ook op zoek naar nieuwe, innovatieve oplossingen die naadloos aansluiten bij je leven.

We hebben een uitgebreid wereldwijd onderzoek uitgevoerd naar fysieke pijn en de invloed daarvan op het leven van onze consumenten om beter aan hun behoeften te kunnen voldoen.

Voltaren Emulgel

Het actieve bestanddeel in Voltaren Emulgel is diclofenac. Diclofenac is een niet-steroïdale ontstekingsremmer (NSAID). Het remt de chemische stoffen af die aan je hersenen laten weten dat je spier- en gewrichtspijn hebt.
Het Voltaren gamma omvat topische (op de huid aangebrachte) behandelingen in de vorm van medicinale gels en pleisters. Voltaren is klinisch bewezen effectief en bevat diclofenac dat ontstekingen direct bij de bron bestrijdt.

Sample

Onze ambitie

grootmoeder en kleinkind spelen in de tuin

Opnieuw plezier beleven aan beweging is bepalend voor wie we zijn, voor wat we doen en voor alles wat we nastreven.

Voltaren weet dat beweging nooit alleen om de beweging gaat. Het gaat veel verder dan dat. Het is de manier waarop we verbonden blijven met onze wereld en iedereen die zich erin bevindt.

Als we bewegen, raken we op een dieper niveau verbonden met de mensen om ons heen. Maar als we spier- en gewrichtspijn voelen, veranderen onze bewegingen en kunnen we ons mogelijk terugtrekken van onze wereld en onze vrienden.

We willen je graag op weg helpen naar de beweeglijkheid waar je plezier aan beleeft en waardoor je je oprecht verbonden voelt. Voor verschillende mensen heeft elke beweging een andere betekenis. Want bewegen is meer dan alleen bewegen.

Het gaat om die knuffel waarmee we zeggen: "Ik heb je gemist".

Die kinderen die zoveel plezier beleven aan het leven.

Die trap op de bal die betekent "Ik hoor nog steeds bij het team".

Omdat het meer dan alleen bewegen is, het is het plezier van beweging herontdekken.