• Voltaren Emulgel
  Wat te doen bij spierpijn Wat te doen bij spierpijn

  Hoe en wanneer?

  Hoe werkt het?

  Voltaren Emulgel 1% met applicator dop bevat diclofenac, een niet-steroïdale ontstekingsremmer (NSAID). De formule van Voltaren Emulgel 1% zorgt ervoor dat diclofenac, het actief bestanddeel, eenvoudig kan worden opgenomen door de huid om de ontsteking te verlichten en te verminderen. Dit product is een gel dat een verfrissend en kalmerend effect op de huid heeft. Voltaren Emulgel 1% met applicator dop is gemakkelijk aan te brengen en houdt de handen proper.

  Hoe te gebruiken?

  Voor volwassenen en kinderen ouder dan 14 jaar, breng 2-4 g (naar gelang de grootte van de te behandelen zone) Voltaren Emulgel aan (een hoeveelheid ter grootte van een walnoot) en dit 3-4 keer per dag.
  Voltaren Emulgel 1% met applicator dop kan maximaal 14 dagen worden gebruikt bij kinderen vanaf 14 jaar en volwassenen en maximaal 21 dagen bij volwassenen van 18 jaar en ouder bij de behandeling van reuma. Als de pijn na 7 dagen nog niet over is, dient u een arts te raadplegen. Lees de bijsluiter aandachtig door.

  Wanneer te
  gebruiken?

  Voltaren Emulgel 1% met applicator dop wordt gebruikt om de pijn en onsteking van spieren, pezen, ligamenten en gewrichten te verlichten die veroorzaakt worden door verstuikingen, verzwikkingen, sportblessures of alledaagse verwondingen alsook bij gewrichts-, artrose- en reumapijn